Servicii complete de web design

Site-ul web de prezentare este primul contact cu potențialii clienți sau colaboratori și reprezintă locul unde aceștia interacționează direct cu produsele sau serviciile pe care dumneavoastră le puneți la dispoziție.

De aceea site-ul web de prezentare este o adevărată carte de vizită online prin care comunicați imaginea și identitatea afacerii dumneavoastră.

Site-ul web de prezentare poate fi privit atât ca un punct virtual de lucru cât și un neobosit agent de vânzări, este o unealtă principală de promovare care vă ajută să vă sporiți vizibilitatea și credibilitatea firmei cât și vânzările, creează o impresie pozitivă și de profesionalism.

Anada IT Services vă sprijină să atingeți aceste obiective prin furnizarea unor servicii complete de creare a unor site-uri de prezentare cu un design personalizat, în funcție de specificul afacerii și de cerințele dumneavoastră.

Etape creare site

01.
PLANIFICARE

Discutăm cerințele și preferințele dumneavoastră

Analizăm domeniul și nevoile afacerii dumneavoastră

Îți propunem mai multe versiuni de site design din care să alegi și stabilim împreună ce design se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră

02.
DEZVOLTARE

Realizăm o primă variantă funcțională (beta) care include structura site-ului, conținutul acestuia și funcționalitățile dorite

Feedback și finalizarea site-ului: - varianta beta va fi pusă la o adresă provizorie pentru efectuarea ultimelor retușuri și a testelor finale, ca să ajungem împreună la o versiune finală a site-ului

03.
IMPLEMENTARE

Efectuăm optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare (SEO)

Lansăm site-ul live, astfel încât afacerea ta să devină vizibilă în mediul online.

Ofertă specială !

Anada IT Services vă ajută să achiziționați domeniul web necesar și găzduiește site-ul web de prezentare gratuit pentru 12 luni.

De asemenea, pentru o funcționare optimă a site-ului, pe durata de funcționare a acestuia sunt necesare și alte servicii:

- promovarea și optimizarea site-ului Citește mai mult

- întreținerea site-ului.

Anada IT Services vă oferă servicii profesionale de întreținere si administrare site după cum urmează:

ACTUALIZAREA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Când aveți nevoie să modifacați ofertele de produse sau servicii, să actualizați strategia de comunicare a afacerii sau a identității vizuale, suntem gata să vă ajutăm.

PROTECȚIA SITE-ULUI

Pentru că există multe amenințări pe internet aveți nevoie ca site-ul să fie securizat corespunzător, inclusiv prin actualizarea componentelor software ale site-ului dumneavoastră.

BACKUP REGULAT

Salvarea datelor site-ului este una din măsurile absolut necesare ale strategiei de prezență neîntreruptă online.